Selecteer een pagina

Record Bedrag

Een dankwoord namens de ‘Maffia’

Het zit erop! Wat was het een geweldige editie van de Feest4Daagse!

Voordat we overgaan naar een woordje van het bestuur, heeft de organisatie van de vierkamp, de maffia, nog een afsluitend woordje:
 
Bedankt voor deze geweldige editie van de vierkamp, de bands die ervoor hebben gezorgd dat er elke avond weer een feestje werd gebouwd en alle vrijwilligers, sponsoren en horeca die hebben geholpen dit te realiseren.
 
Wat woensdag begon bij de muziekbingo, door naar onder andere het BBB-spel, de quiz, sponsorloop, klootschieten en een fietstocht eindigden we gisteravond in een zenuwslopend finalespel!
Tapfit, gefeliciteerd met de overwinning! Met 141 punten zijn jullie kampioen van deze editie van de vierkamp 2023!
 
De maffia is nog niet helemaal van t werk af. Naar horen zeggen gaat Erwin nog even t Jeu de Boule hertellen, neemt Guido zijn maffia mee voor een scherpe evaluatie, gaat Daphne even 1749301 foto’s bewerken van haar camera en Richard en Chris het laatste bier nog even opdrinken aan de bar.
 
En hebben we gehoord dat Annemarie nog steeds op zoek is naar pingpongballen, Anita t hele jaar pindakaas eet en Marjon samen met Arjan waarschijnlijk nog steeds in een autootje van Duinenzathe aan het rondrijden is. Spot jij ze? Laat het dan even weten. Ze worden gemist, de auto’s dan hè
 
We hebben een fantastisch en tevens recordbedrag voor Voedsenlbanken Nederland opgehaald. Meer dan € 12.000 euro gaat naar het goede doel en dat alles door de inzet van de teams, giften en de verkoop van de vlaggen!
 
Iedereen, BEDANKT!

Foto Feestvierdaagse Norg 2023 met het bedrag dat is opgehaald voor de Voedselbank
NORG ’23